Deprecated: Required parameter $wrapper follows optional parameter $type in /data/www/emha-service.nl/www/wp-content/plugins/widgets-for-siteorigin/freemius/includes/class-fs-logger.php on line 145 OVER ONS – EMHA-Service
Menu Close

WIE WE ZIJN

Edwin Hagenaars

Na twintig jaar voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, is Edwin in 2008 zijn eigen administratiekantoor begonnen. Hij is verantwoordelijk voor de verwerking van de administraties, de belastingaangiftes en coaching. 

Mariët Hagenaars

Advies nodig over online administratiemogelijkheden? Of een vraag over uw bedrijfsplan? Mariët heeft ruim dertig jaar ervaring in de boekhoudbranche en is verantwoordelijk voor het verwerken van de administraties en geeft advies over de online administratie-opties die beschikbaar zijn.

WAT WE DOEN

EMHA Service is een klein administratiekantoor dat bekend staat om haar persoonlijke service en betaalbare tarieven. Door de lijnen met onze klanten kort te houden kunnen wij de service op uw wensen aanpassen en is onze dienstverlening altijd voor u op maat gemaakt. Met ruim tien jaar ervaring als zelfstandig kantoor hebben wij ook relaties opgebouwd met andere experts, zodat wij u nog vollediger van dienst kunnen zijn. Dus ook voor advies over loonadministratie of arbeidswetgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze samenwerking met Kleisteen Online bieden wij een online administratieservice, waardoor u altijd en overal u administratie in kunt zien, tegen een zeer scherp tarief. Ook kunt u Kleisteen Online via ons tegen gereduceerd tarief aanschaffen om zo zelf uw administratie te kunnen doen.